Onderhoud

Z-Parket maakt het eenvoudig om parketvloeren prachtig te houden

Wie een schitterende vloer plaatst, wil deze natuurlijk ook graag zo houden. Parket heeft echter dikwijls de naam heel onderhoudsintensief te zijn. Daarom heeft Z-Parket een onderhoudsmethode ontwikkeld, die het verzorgen van een parketvloer eenvoudig houdt. Een eenvoudige behandeling na plaatsing van het parket, zorgt ervoor dat dweilen al kan volstaan als wekelijks onderhoud.

De Osmo producten zijn eenvoudig in gebruik maar groots in resultaat

Na de plaatsing van een Z-Parket vloerbekleding wordt een laag Osmo 3062 of 3032 aangebracht, die de vloer een matte of een satijnen aanblik meegeven. Eens dit is gebeurd, volstaat het om wekelijks een dekselhoeveelheid van de Osmo Wish-fix aan een liter water toe te voegen en met een goed uitgewrongen dweil over de vloer te gaan. Het resultaat is een parketvloer die er stralend blijft uitzien. Met het op kwartaalbasis aanbrengen van een laagje Osmo vloeibare onderhoudswas en een 2-jaarlijkse behandeling met Osmo 3062 of 3032, blijft je parketvloer er dag na dag als nieuw uitzien.

Een hardnekkige vlek op de vloer die je maar niet weg lijkt te krijgen? Breng dan een kleine hoeveelheid onderhoudswas aan op een doekje en wrijf hiermee over de bevuilde plaats. Je zal zien dat de vlek al heel snel verdwijnt als sneeuw voor de zon. De Osmo onderhoudsproducten van Z-Parket zorgen er dus voor dat de geplaatste vloer niet enkel duurzaam is, maar dat deze ook een verrijking blijft voor jouw interieur.

OnderhoudOnderhoud Osmo